Waar trapmatten en trapmaatjes kopen?

Micostep trapmatten trapmaantjesU kent ze wel: trapmatten of trapmaantjes. In plaats van de trap niet te bekleden of juist helemaal van tapijt te voorzien, heeft u ook de mogelijkheid om met trapmatten de trap op te sieren en veiliger te maken. Maar waar kunt u nu het beste die trapmatten of trapmaatjes kopen? En welke zijn nu het beste, want er zijn ook verschillende soorten trapmatten te verkrijgen.

Trapmatten bij allerlei bouwmarkten

Trapmatten en trapmaantjes zijn in veel materialen verkrijgbaar, zoals tapijt, linoleum en aluminium. U kunt er prima voor terecht bij de grotere en bekende ketens zoals Gamma, Praxis, Leenbakker, Karwei, Hornbach en Kwantum. Maar ook bij verfspeciaalzaken en interieurspecialisten zoals Deco Home, Colors at Home en Decorette kunt u trapmaantjes kopen.

Geen trapmatten kopen bij IKEA

Een misverstand is dat mensen vaak denken dat IKEA ook trapmatten verkoopt. Het blijkt echter dat die bij IKEA helemaal niet verkrijgbaar zijn. U kunt daar wel terecht voor onder andere deurmatten, vloerkleden, tafelkleden en allerlei andere zaken op het gebied van woninginrichting.

Micostep trapmatten

Een bijzonder soort trapmat zijn de trapmatten van Micostep. Deze bestaan namelijk uit twee soorten kunststoffen. Deze twee kunststoffen vormen elk een laag die elk hun specifieke eigenschappen bevatten. Het smalle streepje van de trapmat, het onderste gedeelte dus, is gemaakt van een harde kunststof die ervoor zorgt dat de maantjes goed op de treden blijven zitten. Het brede gedeelte van de trapmat is meer rubberachtig en heeft een goede anti-slipwerking. Micostep heeft dit type trapmat zelf ontwikkeld en heeft er voor gekozen om de trapmatten uitsluitend online, rechtstreeks aan u als gebruiker te verkopen.

Ook trapmatten kopen bij Micostep? Bezoek dan website van Micostep en bestel ze direct.