TRAPMATTEN INFO:
TRAPMATTEN PLAATSEN:
WEBSHOP INFORMATIE:

Veel gestelde vragen

Is het mogelijk om iets aan de bestelling toe te voegen of te wijzigen als deze geplaatst is?
Neem in dat geval direct contact op met Micostep op telefoonnummer 0495-548839 tijdens kantooruren. Afhankelijk van de status van uw order kunnen wij mogelijk nog iets toevoegen of wijzigen.

Is het mogelijk om het afleveradres te wijzigen als de bestelling al gedaan is?
Neem in dat geval direct contact op met Micostep op telefoonnummer 0495-548839 tijdens kantooruren. Afhankelijk van de status van uw order kunnen wij dit mogelijk nog aanpassen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Neem in dat geval direct contact op met Micostep op telefoonnummer 0495-548839 tijdens kantooruren. Afhankelijk van de status van uw order kunnen wij uw order mogelijk nog laten vervallen.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
De koper heeft het recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na levering van de goederen. Binnen deze termijn kan de koper de producten retourneren of aangeven dat hij dit wilt doen. Na de melding dat de koper het herroepingsrecht wilt uitoefenen heeft hij nog 14 dagen om de producten terug te sturen. De verzendkosten en de risico’s die hier mee gepaard gaan, zijn voor de koper.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de koper ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. De koper kan hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (hieronder te downloaden), maar is hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om een mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Wanneer de koper goederen retour wil zenden wordt het op prijs gesteld om dit vooraf te melden bij Jillco Kunststofservice BV tijdens kantooruren (tel. 0495-548839). Het vooraf melden is echter niet verplicht.

De retourzending moet voldoende gefrankeerd verzonden worden naar: Jillco Kunststofservice BV, Twijnderstraat 55, 6006 NW Weert, Nederland. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de koper.
Jillco Kunststofservice BV zal na het ontvangen van de retourzending de zending inspecteren. Als de goederen incompleet of beschadigd zijn zullen hiervoor kosten in rekening worden gebracht aan de koper. Deze kosten worden dan in mindering gebracht aan het te restitueren bedrag.

Download: MODELFORMULIER VOOR HERROEPING (WORD)

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Als de koper de overeenkomst herroept, ontvangt hij/zij alle betalingen die hij/zij tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van de keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van zijn/haar beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien de koper slechts een deel van zijn/haar bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen de koper terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de koper de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij de koper uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zal voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of de koper heeft aangetoond dat hij/zij de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

BESTEL DIRECT: ANTI-SLIP TRAPMATTEN - KLEURSTALEN – BEVESTIGINGSTAPE:

Zwart 9005 - Antraciet
Zwart 9005 - Antraciet
Wit 9001 - Zand
Wit 9001 - Zand
Wit 9001- Bruin
Wit 9001- Bruin
Bruin - Bruin
Bruin - Bruin
Rood - Antraciet
Rood - Antraciet
Wit 9010  - Antraciet
Wit 9010 - Antraciet
Wit 9010 - Zwart
Wit 9010 - Zwart
Wit 9001 - Bamboo
Wit 9001 - Bamboo
Wit 9001 - Warm Taupe
Wit 9001 - Warm Taupe
Wit 9010 - Warm Taupe
Wit 9010 - Warm Taupe
Wit 9010 - Koel Taupe
Wit 9010 - Koel Taupe
Zwart 9005 - Zwart
Zwart 9005 - Zwart
Grijs 7037 - Antraciet
Grijs 7037 - Antraciet
Kleurstaal Aanvragen
Kleurstaal Aanvragen
Kleurstaal Aanvragen
Dubbelzijdige Tape